Om Oss

Vi gir 30% rabatt til nye kunder!

“NOREMI” er et oversettelsesbyrå, som befinner seg midt i Bergen sentrum. Vi tilbyr profesjonelle språktjenester innen oversettelse, språkvask og tolking. Vi tilbyr ikke bare oversettelser til og fra norsk, men også til og fra alle andre språk i hele verden.

De svært dyktige prosjektlederne våre garanterer at hele prosessen, fra begynnelse til slutt, gjennomføres på en rask, komfortabel, grundig og kontrollert måte.

I over åtte år har prosjektlederne hos NOREMI opparbeidet unik erfaring, gjennom langsiktige prosjekter og samarbeid med kunder over hele verden. Blant annet har de hjulpet Samsung, Nikon, Toyota og ABB med å oversette bruksanvisninger, håndbøker og dokumentasjon.

Vi tilbyr også kvalitetsoversettelser til og fra alle språkkombinasjoner, til en pris som passer for deg! Hos oss får du alltid tilbud om en løsning som passer perfekt for oversettelsen din. Samarbeidet vårt med både erfarne oversettere i Norge og erfarne pålitelige samarbeidspartnere i utlandet, gjør at vi kan tilby oversettelsestjenester på alle språk.

Teksten din vil bli oversatt av svært dyktige oversettere, som, i tillegg til å ha årelang erfaring med oversettelse av diverse typer tekster i forskjellige formater, også har målspråket som sitt eget morsmål. Dette er grunnen til at vi kan tilby oversettelser av svært god kvalitet, som vil egne seg og høres naturlige ut for målspråkets lesere.

I tillegg tilbyr vi kompetente  tolker til oppdrag for politi, domstoler, helse og sosial og næringsliv.

Trenger du noe oversatt fra norsk til engelsk? Kanskje trenger du en teknisk brukerhåndbok oversatt fra engelsk til portugisisk, eller en webside oversatt til russisk, kinesisk og tysk? Vi kan oversette alt dette for deg. I tillegg kan vi hjelpe deg med alle andre språkkombinasjoner, til markedets beste kvalitet og pris. Les mer om oversettelser.

Vi jobber hardt for å tilfredsstille hver eneste kunde, og for å imøtekomme kundens behov for å motta en kvalitetsoversettelse til riktig tid – og til en rimelig penge!

For generelle forespørsler vennligst ta kontakt med prosjektkoordinatoren vår på post@noremi.no, eller kontakt gjerne en av våre medarbeidere direkte dersom du ønsker å motta svar på et bestemt språk.

Norske forespørsler: Sindre sindre@noremi.no
Engelske forespørsler: Emilijus Atminas emilijus@noremi.no
Tyske forespørsler: Jutta Schandel jutta@noremi.no
Franske forespørsler: David Henrion david@noremi.no
Russiske forespørsler: Halyna Maksymiv halyna@noremi.no
Spanske forespørsler: Dolores Aros dolores@noremi.no
Contact Our Contact our consultant (+47) 456 93 191 Get quote online