Tolking

30 % rabatt for nye kunder!

Vi snakker språket ditt!

Det spiller ingen rolle om du trenger en tolk for et lite møte eller en telefonsamtale, eller om du arrangerer en internasjonal flerspråklig konferanse eller trenger å snakke med kunder, mennesker eller pasienter på språket de selv foretrekker – deres eget morsmål.

NOREMI hjelper deg med å kommunisere på alle språk i hele verden.  NOREMI har over lengre tid samarbeidet med profesjonelle tolker, både i Norge og i resten av verden. Når du skulle trenge det, kan vi derfor hjelpe deg med tolketjenester på de fleste språkene folk kommuniserer på i Norge. Vi kan også finne utenlandske oversettere og tolker for å dekke alle behovene dine.  Gjennom samarbeidspartnerne våre kan vi skaffe deg den erfarne oversetteren du trenger, uansett språk, i hvilket som helst land og i hvilken som helst by. Her er noen av tolkingsmetodene vi tilbyr:

Språk bør aldri være et hinder!

Vi finner og kan tilby en løsning som er skreddersydd for deg.

For generelle forespørsler vennligst ta kontakt med prosjektkoordinatoren vår på post@noremi.no, eller kontakt gjerne en av våre medarbeidere direkte dersom du ønsker å motta svar på et bestemt språk.

Norske forespørsler: Sindre sindre@noremi.no
Engelske forespørsler: Emilijus Atminas emilijus@noremi.no
Tyske forespørsler: Jutta Schandel jutta@noremi.no
Franske forespørsler: David Henrion david@noremi.no
Russiske forespørsler: Halyna Maksymiv halyna@noremi.no
Spanske forespørsler: Dolores Aros dolores@noremi.no
Contact Our Contact our consultant (+47) 456 93 191 Get quote online