Oversettelse

Vi gir 30% rabatt til nye kunder!

“NOREMI” er et oversettelsesbyrå, som befinner seg midt i Bergen sentrum. Vi tilbyr profesjonelle språktjenester innen oversettelsespråkvask og tolking.

Mange års erfaring, tett samarbeid med autoriserte translatører i Norge og pålitelige samarbeidspartnere i andre land, gjør at vi kan oversette dokumentene dine til mange språk og språk-kombinasjoner. Noremi bruker bare oversettere som har målspråket som morsmål.

Vi tilbyr ikke bare oversettelser til og fra norsk, men også til og fra alle andre språk i hele verden.

Vi mener at oversetteren som egner seg best for teksten din, er en person med relevant bakgrunn innen tekstens emne. Ettersom ingen oversetter kan spesialisere seg på alle felt, er det vår jobb å finne den best egnede oversetteren i forhold til din teksts emne og form. Du kan være trygg på at vi finner den rette oversetteren for teksten din!

Stort potensiale for rabatter for tilbakevendende kunder:
NOREMI benytter seg av det siste og mest oppdaterte innen programvare – CAT verktøy (computer-assisted translation). Slik programvare forsikrer at terminologien som brukes er både konsekvent og nøyaktig.  I løpet av langsiktige samarbeid vil vi bygge et eget terminologiregister og et oversettelsesminne for den individuelle kunden. Dette sparer oversetteren tid, noe som igjen fører til store rabatter for tilbakevendende kunder.

Vi sender deg den ferdige oversettelsen i formatet du ber om.

For generelle forespørsler vennligst ta kontakt med prosjektkoordinatoren vår på post@noremi.no, eller kontakt gjerne en av våre medarbeidere direkte dersom du ønsker å motta svar på et bestemt språk.

Norske forespørsler: Sindre sindre@noremi.no
Engelske forespørsler: Emilijus Atminas emilijus@noremi.no
Tyske forespørsler: Jutta Schandel jutta@noremi.no
Franske forespørsler: David Henrion david@noremi.no
Russiske forespørsler: Halyna Maksymiv halyna@noremi.no
Spanske forespørsler: Dolores Aros dolores@noremi.no
Contact Our Contact our consultant (+47) 456 93 191 Get quote online